Opslagruimte huren in Zwijndrecht

W. Snelliusweg 94
3331 EZ Zwijndrecht
Tel.: +31 (0)78 612 01 10

Route beschrijving

Voordelig een opslagruimte huren in Zwijndrecht? Stel uw vraag of vraag geheel vrijblijvend of bereken de duur u benodigde ruimte en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! We reageren altijd zo spoedig en volledig als mogelijk.

Ruimte calculator Stel uw vraag! Vraag offerte aan!

4.8google review
Veilige opslag
Elke grootte
Elk Budget
Flexibele huurtermijn
7 dagen p/w toegang
Vrijblijvende rondleiding

Bij Easybox huurt u een opslagruimte van iedere gewenste afmeting!

Voor een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget, adviseren wij u ons eens vrijblijvend te bezoeken. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Contracten zijn flexibel en geheel op uw wensen afgestemd!

Wilt u opslagruimte in Zwijndrecht? Kom naar Easybox!

Zoekt u opslagruimte in Zwijndrecht? Dan bent u bij Easybox aan het juiste adres! Wij zijn door heel Nederland een betrouwbare aanbieder in opslagruimtes. In onze vestiging in Zwijndrecht zijn nog diverse boxen beschikbaar. We vertellen u in dit artikel er graag meer over!

Wat kunt u van onze opslagruimte in Zwijndrecht verwachten?
De service van Easybox gaat verder dan het alleen maar verhuren van boxen. Wij hebben namelijk met alles rekening gehouden wat komt kijken bij het (ver)huren van een box. Van Easybox kunt u dan ook een uitstekende service verwachten, waaruit blijkt dat wij met onze klanten meedenken.

24/7 beveiliging

Het is natuurlijk erg belangrijk dat u uw spullen veilig in onze opslagruimte in Zwijndrecht kunt opslaan. Daarom zijn onze beveiligingscamera’s 24/7 aan. Naast deze camera’s zijn tijdens de openingstijden bewakers aanwezig. Zij zien erop toe dat alleen klanten van Easybox de vestiging betreden.

Naast het waarborgen van de algemene veiligheid in ons gebouw, vinden wij het ook belangrijk dat u uw box goed kunt beveiligen tegen inbraak en diefstal. Daarom krijgt u van ons een unieke pincode. Met deze pincode kunt alleen u toegang krijgen tot uw box. Wilt u uw box extra goed beveiligen? Dan kunt u dat doen met het hangslot die u gratis van ons in bruikleen krijgt.

Schoon, droog en verwarmd

Naast dat u uw spullen veilig moet kunnen opbergen, is het natuurlijk ook belangrijk dat u ze schoon en droog kunt opslaan. Daarom leveren wij al onze boxen schoon op. In de opslagruimte in Zwijndrecht is het verboden om open vuur te maken of te roken. Door deze maatregel te treffen, kunt u uw spullen niet alleen stofvrij maar ook rooklucht-vrij opbergen.

Uw spullen staan in de vestiging in Zwijndrecht sowieso droog. Daar hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Wilt u uw spullen ook graag verwarmd opslaan? Geef dat dan door aan onze medewerkers in Zwijndrecht, zodat zij (afhankelijk van de beschikbaarheid) u een verwarmde box kunnen toewijzen.

Gratis verhuisdozen en transportwagens

Wanneer u uw spullen wilt opslaan in onze opslagruimte in Zwijndrecht, wilt u dat natuurlijk zo eenvoudig mogelijk doen. Zelfs hier heeft Easybox aan gedacht! Op locatie zijn er namelijk verhuisdozen en transportwagens aanwezig waarvan u gratis gebruik mag maken.

Centrale locatie en ruime openingstijden

Onze opslagruimte in Zwijndrecht ligt erg centraal, namelijk direct naast de snelweg. Hierdoor is de vestiging niet alleen voor mensen uit Zwijndrecht, maar ook voor mensen uit de omgeving goed te bereiken.

Wij vinden het belangrijk dat u ook buiten kantooruren bij uw eigendommen kunt komen. Daarom hanteren wij ruime openingstijden. We zijn namelijk 7 dagen per week van 06.00 uur tot 23.00 uur geopend. En heeft u vragen? Dan mag u ze altijd stellen aan onze receptie. De receptie is elke werkdag van 10.00 uur tot 17.00 uur aanwezig.

Maak vandaag nog een afspraak!

Het huren van een opslagruimte in Zwijndrecht kent bij Easybox dus vele voordelen. Bent u benieuwd naar welke boxen beschikbaar zijn? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Tijdens deze rondleiding laat een van onze medewerkers u graag alle beschikbare boxen zien. Ondertussen kan hij of zij u ook de uiteenlopende mogelijkheden vertellen. Op deze manier kunt u samen bepalen welke opslagruimte voor u de beste keuze is.

Wist u dat u bij Easybox voordelig verhuisdozen kunt kopen?

We bieden u niet alleen de voordeligste & klantvriendelijkste opslagruimte in uw regio maar kunnen u ook de goedkoopste verhuisdozen leveren! We zijn gegarandeerd voordeliger dan elke bouwmarkt in uw regio! Bij Easybox kosten verhuisdozen slechts: € 1,95 per stuk, € 17.50 per 10 stuks en €32.50 per 20 stuks! Het gaat dan natuurlijk om stevige en degelijke kartonnen dozen. De afmeting is 56 cm x 32 cm x 35 cm (ofwel 60 liter) en de doos is stapelbaar tot wel 6 hoog! Verhuisdozen zijn te kopen en afhalen op al onze locaties!

De Laatste 3 Google klant reviews voor Easybox opslagruimte in Zwijndrecht!

Natuurlijk streven wij naar 100% tevredenheid en zijn dan ook erg blij met de feedback van onze klanten. Klanten beoordelen ons op prijs, kwaliteit, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit van onze producten & service!
  • Wat erg prettig was dat na mijn aanvraag via de website een vriendelijke man me al belde. Een vrijblijvende rondleiding... Lees meer
  • Hier weten ze nog wat klantenservice is. Altijd vriendelijk en behulpzaam bij de receptie. Bij het huren kreeg ik een go... Lees meer
  • Op de website een aanvraag gedaan en ben gelijk gebeld. Goede uitleg en en daarna in de mail een offerte. Geen verborgen... Lees meer