Veilige opslag
Elke grootte
Elk Budget
Felxibele huurtermijn
7 dagen p/w toegang
Vrijblijvende rondleiding

Huur tot 4m² tijdelijke opslagruimte, de S Box

Gaat u verhuizen of heeft u te weinig ruimte beschikbaar binnen uw bedrijf? Wenst u dat alle spullen veilig, droog en op één plaats worden opgeslagen? Dan is de tijdelijke opslagbox S de uitkomst, de S opslagbox is 3m² – 4m², dit zijn bijvoorbeeld ruim 115 verhuisdozen! Wanneer u interesse heeft nodigen wij u graag vrijblijvend uit in één van onze vestigingen, ook kunt u via onze website de door u benodigde ruimte gemakkelijk berekenen met onze handige 3 stappen wizard! Is de ruimte die u nodig heeft al bij u bekent? Vraag dan rechts op deze pagina een offerte aan.

S Tijdelijke Opslagruimte

Heeft u niet genoeg ruimte in uw huis of bedrijf, of gaat u wellicht verhuizen en kunt u niet alles (in één keer) verhuizen, dan kunt u het beste een S tijdelijke opslagruimte huren bij Easybox. Easybox heeft meer dan vijftien verschillende vestigingen in het hele land. Op die manier is er altijd wel een vestiging te vinden die bij u in de buurt zit. Indien u niet op zoek bent naar een grote container of een hele grote box, maar op zoek bent naar een kleiner formaat, dan kunt u het beste de S tijdelijke opslagruimte huren bij Easybox. De tijdelijke opslagbox S, biedt u ruimte tot vier vierkante meter. U kunt dit heel eenvoudig vergelijken met 115 verhuisdozen, waarmee u dus flink veel spullen kunt opslaan omdat de boxen uiteraard ook erg hoog zijn. Er kunnen ruim acht verhuisdozen op elkaar worden gestapeld.

Waarom een S tijdelijke opslagruimte?

Hierboven noemden we het al even, maar als u bijvoorbeeld binnenkort gaat verhuizen en u heeft nog heel even een tijdelijke opslagruimte nodig voor uw spullen dan kunt een veilige, droge box huren bij Easybox! Hoewel een opslagruimte van vier vierkante meter niet erg groot is, kunt u in 115 verhuisdozen toch een hoop spullen kwijt. Maar er komen ook veel mensen bij Easybox die bijvoorbeeld een opslagruimte zoeken voor promotiemateriaal, kleding, schilderijen, of andere producten. Denk bijvoorbeeld aan iemand die fietsen verzamelt of allerlei spullen over heeft van een opgeheven winkel. U kunt dan heel voordelig bij Easybox een box huren.

Veilig en vertrouwd

Bij Easybox staat veiligheid en vertrouwen bovenaan. Alle boxen van Easybox worden verhuurd met een goed slot die u bij aankomst bij ons kan kopen. Daarnaast geven wij al onze klanten een persoonlijke pincode waarmee u de vestiging binnenkomt. Deze code is persoonlijk voor u gemaakt. Daarnaast zijn onze vestigingen en terreinen voorzien van een 24-uurs videobewaking. Alleen u bent bevoegd om de ruimte te betreden en dus kan er niemand anders in uw ruimte komen.

Geventileerd en verwarmd

Bij het opslaan van sommige producten is het nodig om de ruimte te ventileren en te verwarmen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het opslaan van kunst, papieren archieven, of sommige technische apparaten. In dat geval kunt u ook een S tijdelijke opslagruimte geventileerd en verwarmd bij ons huren.

Bij Easybox huurt u een opslagruimte van iedere gewenste afmeting!

Voor een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget, adviseren wij u ons eens vrijblijvend te bezoeken. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Contracten zijn flexibel en geheel op uw wensen afgestemd!

Meer informatie en offerte

U kunt via de website heel eenvoudig meer informatie aanvragen. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen of om alleen maar even te vragen om door ons teruggebeld te worden. U kunt op de website aangeven bij welke vestiging u een S tijdelijke opslagruimte kunt huren. Daarna geeft u aan om welke opslagruimte het gaat. In dit geval kunt u daar dus S tijdelijke opslagruimte aanvinken. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen of aanvinken dat u slechts wat meer informatie wilt ontvangen.

Informatie & Tips

Het laatste nieuws over Easybox en informatie & Tips over goede degelijke maar betaalbare opslagruimte huren!

Tips voor het verkopen van je huis

Het verkopen van een huis blijft een vaak moeilijke klus, maar is tegelijkertijd essentieel omdat er zoveel geld bij gemoeid is. Niks vervelender dan een volgende stap […]

Opslagruimte huren in Vlaardingen

Tijdelijke Opslagruimte Vlaardingen Wanneer u op zoek bent naar een opslagruimte in de buurt van Vlaardingen, hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Easybox vindt u […]

Het huren van opslagruimte bij een overschot aan spullen

Voor bedrijven kan het erg handig zijn om een opslagruimte te huren. Wanneer u een bedrijf heeft dat een beperkte ruimte heeft om […]