Opslagruimte huren in Ridderkerk

Wagenmakerstraat 2A
2984 BD Ridderkerk
Telefoon : 0180 396271

Route beschrijving

Voordelig een opslagruimte huren in Ridderkerk? Stel uw vraag of vraag geheel vrijblijvend of bereken de duur u benodigde ruimte en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! We reageren altijd zo spoedig en volledig als mogelijk.

Ruimte calculator Stel uw vraag! Vraag offerte aan!

4.5google review
Veilige opslag
Elke grootte
Elk Budget
Flexibele huurtermijn
7 dagen p/w toegang
Vrijblijvende rondleiding

Bij Easybox huurt u een opslagruimte van iedere gewenste afmeting!

Voor een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget, adviseren wij u ons eens vrijblijvend te bezoeken. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Contracten zijn flexibel en geheel op uw wensen afgestemd!

Op zoek naar opslagruimte in Ridderkerk? Kom naar Easybox!

Bent u op zoek naar opslagruimte in Ridderkerk? Dan kunt u terecht bij Easybox. Wij hebben in Ridderkerk namelijk meerdere boxen beschikbaar.

Wat kunt u verwachten van de opslagruimte in Ridderkerk?

Kenmerkend voor alle opslagruimtes van Easybox is dat u er uw spullen veilig, droog en verwarmd kunt opslaan. Al onze gebouwen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten gehouden met beveiligingscamera’s. Daarnaast zijn tijdens de openingstijden altijd beveiligers aanwezig die er op letten dat alleen klanten van Easybox toegang tot het gebouw krijgen. Bovendien kunt u in Ridderkerk zowel tijdelijk als voor langer termijn een box huren.

Wat voor opslagboxen heeft Easybox in Ridderkerk?

In ons gebouw in Ridderkerk hebben wij verschillende groottes opslagboxen voor u ter beschikking. De ruimtes variëren in maat van 1,5 tot 50 vierkante meter. Welke opslagruimte voor u het meest geschikt is, hangt compleet van uw wensen af. Om u hierover zo goed mogelijk over te kunnen adviseren, nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding in onze vestiging in Ridderkerk. Tijdens de rondleiding laten onze medewerkers u de diverse beschikbare opslagruimtes zien. U krijgt tijdens deze rondleiding natuurlijk ook de gelegenheid om uw wensen kenbaar maken, waardoor u samen met onze medewerkers kunt bepalen welke box voor u het meest geschikt is.

Wat zijn de voordelen van Easybox?

Naast dat wij het belangrijk vinden dat u uw spullen veilig en droog kunt opslaan, bieden wij nog een aantal andere voordelen. Zo zijn alle boxen van onze opslagruimte in Ridderkerk voorzien van een unieke pincode. Dankzij deze pincode heeft niemand anders dan uzelf toegang tot de box die u huurt. Wilt u er graag nog meer zeker van zijn dat niemand anders dan uzelf bij uw spullen kan? Geen zorgen! Naast de unieke pincode krijgt u namelijk ook een gratis hangslot waarmee u de box goed kunt afsluiten.

Naast een goede beveiliging, is het bij de opslagruimte in Ridderkerk ook mogelijk dat wij uw box verwarmen en/of voorzien van archiefkasten. Daarnaast kun u bij het verplaatsen van de spullen geheel gratis gebruikmaken van onze verhuisdozen en transportwagens. Dat is natuurlijk wel zo handig!

Ruime openingstijdens en goede bereikbaarheid

Nog een paar grote pluspunten van onze opslagruimte in Ridderkerk is dat het gebouw gemakkelijk te bereiken is. Bovendien kunt u dankzij onze ruime openingstijden (van 06.00 uur tot 23.00 uur) bijna altijd uw op box bezoeken. Wilt u graag een van onze medewerkers spreken? Dat kan:

  • Maandag 09.30 – 17.30 uur.
  • Donderdag 09.30- 17.30 uur.
  • Vrijdag 09.30-17.30 uur.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

Easybox helpt u graag aan een goede en veilige opslagruimte in Ridderkerk. Wij zijn er van overtuigd dat wij vast en zeker de voor u juiste ruimte beschikbaar hebben. Bovendien staat een uitstekende klantenservice bij ons hoog in het vaandel. Wilt u graag in Ridderkerk een opslagruimte huren, of heeft u eerst nog wat vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij staan u graag te woord.

Wist u dat u bij Easybox voordelig verhuisdozen kunt kopen?

We bieden u niet alleen de voordeligste & klantvriendelijkste opslagruimte in uw regio maar kunnen u ook de goedkoopste verhuisdozen leveren! We zijn gegarandeerd voordeliger dan elke bouwmarkt in uw regio! Bij Easybox kosten verhuisdozen slechts: € 1,95 per stuk, € 17.50 per 10 stuks en €32.50 per 20 stuks! Het gaat dan natuurlijk om stevige en degelijke kartonnen dozen. De afmeting is 56 cm x 32 cm x 35 cm (ofwel 60 liter) en de doos is stapelbaar tot wel 6 hoog! Verhuisdozen zijn te kopen en afhalen op al onze locaties!

De Laatste 3 Google klant reviews voor Easybox opslagruimte in Ridderkerk!

Natuurlijk streven wij naar 100% tevredenheid en zijn dan ook erg blij met de feedback van onze klanten. Klanten beoordelen ons op prijs, kwaliteit, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit van onze producten & service!
  • Ideaal voor de opslag van je winterbanden en kerstspullen en andere overtollige zaken. Het is niet duur en makkelijk ber... Lees meer
  • Makkelijk en geen borg. Vriendelijke mevrouw die je helpt