Opslagruimte huren in Noordwijk

De hooge krocht 1
2201 TP Noordwijk
Tel.: +31 (0)71 40 912 66

Route beschrijving

Voordelig een opslagruimte huren in Noordwijk? Stel uw vraag vrijblijvend of bereken de door u benodigde opslagruimte en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! We reageren altijd zo spoedig en volledig als mogelijk.

Ruimte calculator Stel uw vraag! Vraag offerte aan!

4.6google review
Veilige opslag
Elke grootte
Elk Budget
Flexibele huurtermijn
7 dagen p/w toegang
Vrijblijvende rondleiding

Bij Easybox huurt u een opslagruimte van iedere gewenste afmeting!

Voor een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget, adviseren wij u ons eens vrijblijvend te bezoeken. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Contracten zijn flexibel en geheel op uw wensen afgestemd!

Langdurige en tijdelijke opslag in Noordwijk

Easybox heeft in de omgeving van Rotterdam vele vestigingen. Eentje hiervan is de opslagruimte in Noordwijk. Er is mogelijkheid tot zowel langdurige als tijdelijke opslag in Noordwijk. Uiteraard geldt ook hier het Easybox-principe: hoe langer u huurt, hoe voordeliger het is. Maar los van dit uitgangspunt is Easybox maar liefst 30% voordeliger dan haar concurrenten!

Opslagruimte in Noordwijk, zoals u het wenst!

Verder staat Easybox met haar opslagruimte in Noordwijk ook garant voor goede service: onze medewerkers staan altijd voor u klaar om te helpen bij het kiezen van een geschikte box en ook zijn uw specifieke wensen bespreekbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven wat de door u gewenste grootte is, of u de box graag verwarmd wil hebben en of u eventueel archiefkasten bij de box opgeleverd wil hebben.

Met de opslag in Noordwijk maakt u ook gebruik van alle voordelen van het Easybox concept! Zo krijgt u, ongeacht of u kiest voor lange of tijdelijke opslag in Noordwijk, een gratis hangslot én gratis verhuisdozen. Ook zullen op de locatie in de transporthal wagens klaar staan, waarmee u moeiteloos uw spullen van en naar uw box kunt vervoeren.

Opslagboxen in verschillende soorten en maten

Het complex in deze vestiging is groot: zo kunt u altijd terecht voor de opslag van uw spullen. De standaard formaten van de boxen in de opslagruimte in Noordwijk zijn verschillend, zodat dit past bij de hoeveelheid goederen die u kwijt wil. De grootte varieert tussen de 1 à 50 m2. Wel zijn alle boxen droog en stofvrij. U kunt bij de opslagruimte in Noordwijk ook kiezen voor opslag in een garagebox. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met de vestiging.

Gemakkelijk bereikbaar en dagelijks geopend

De vestiging is gelegen op een industrieterrein in Noordwijk en is gemakkelijk te bereiken via de A16. U kunt iedere dag een bezoekje brengen aan uw box: de opslagruimte in Noordwijk is dagelijks van 06:00-23:00 uur geopend. Met uw persoonlijke pincode heeft u exclusieve toegang tot uw box. Ook zijn op locatie beveiligingsmedewerkers binnen om deze exclusieve toegang in de opslag in Noordwijk te garanderen. De receptie is iedere dag geopend van 10:00-17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden. Schroom ook niet om één van onze medewerkers aan te spreken: zij zullen altijd paraat staan om u te helpen!

Wist u dat u bij Easybox voordelig verhuisdozen kunt kopen?

We bieden u niet alleen de voordeligste & klantvriendelijkste opslagruimte in uw regio maar kunnen u ook de goedkoopste verhuisdozen leveren! We zijn gegarandeerd voordeliger dan elke bouwmarkt in uw regio! Bij Easybox kosten verhuisdozen slechts: € 1,95 per stuk, € 17.50 per 10 stuks en €32.50 per 20 stuks! Het gaat dan natuurlijk om stevige en degelijke kartonnen dozen. De afmeting is 56 cm x 32 cm x 35 cm (ofwel 60 liter) en de doos is stapelbaar tot wel 6 hoog! Verhuisdozen zijn te kopen en afhalen op al onze locaties!

De Laatste 3 Google klant reviews voor Easybox opslagruimte in Noordwijk!

Natuurlijk streven wij naar 100% tevredenheid en zijn dan ook erg blij met de feedback van onze klanten. Klanten beoordelen ons op prijs, kwaliteit, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit van onze producten & service!
  • Overzichtelijke opslag waar je met codes en een klein sleuteltje bij je persoonlijke opslag kunt. De auto kan naar binn... Lees meer
  • Heldere afspraken, alles duidelijk toegelicht. Je weet precies waar je aan toe bent
  • Goeie service. Vriendelijk mensen.Twee jaar gebruik van gemaakt. Top