Opslagruimte huren in Hoofddorp

Parellaan 2
2132 WS Hoofddorp
Tel.: +31 (0)23 55 799 11

Route beschrijving

Voordelig een opslagruimte huren in Hoofddorp? Stel uw vraag vrijblijvend of bereken de door u benodigde opslagruimte en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! We reageren altijd zo spoedig en volledig als mogelijk.

Ruimte calculator Stel uw vraag! Vraag offerte aan!

3.8google review
Veilige opslag
Elke grootte
Elk Budget
Flexibele huurtermijn
7 dagen p/w toegang
Vrijblijvende rondleiding

Bij Easybox huurt u een opslagruimte van iedere gewenste afmeting!

Voor een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget, adviseren wij u ons eens vrijblijvend te bezoeken. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Contracten zijn flexibel en geheel op uw wensen afgestemd!

Easybox in Hoofddorp

Bij Easybox profiteert u niet alleen van optimale service en gemak, maar ook van fantastische aanbiedingen! Zo geeft Easybox aantrekkelijke kortingen op uw huurprijs. Hoe langer u huurt, des te groter uw voordeel! Maar ook een gratis slot en gratis verhuisdozen behoren tot het aanbiedingpakket van Easybox. Kijk snel verder wat Easybox ook voor u te bieden heeft! Klik voor uitgebreide informatie op Aanbiedingen of informeer bij uw Easybox vestiging.

In de gemeente Hoofddorp heeft Easybox een groot complex met opslagruimten en boxen beschikbaar voor tijdelijke opslag, vanzelfsprekend maakt u ook in de omgeving van Hoofddorp gebruik van alle voordelen van het unieke Easybox consept!

Opslagruimte op maat in de omgeving van Hoofddorp

De standaard formaten van de boxen variëren van 1 tot 50 m2. De ruimten kunnen worden voorzien van archiefrekken. De units zijn droog, stofvrij en indien nodig verwarmd. Specifieke wensen m.b.t. de grootte en/of inrichting van de box zijn altijd bespreekbaar.

Transport

In de opslaghal staan transportwagens klaar, waarop u uw spullen kunt overladen en naar uw box kunt vervoeren.

Toegang en veiligheid in de omgeving van Hoofddorp

Met uw persoonlijke pincode heeft u elke dag van 06.00 uur – 23.00 uur toegang tot uw box. Een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt ervoor dat alleen u (en eventueel andere geregistreerden) bij uw box kunt. De beveiliging en bewaking staan continu paraat. Wilt u ter plaatse iets vragen? De receptie is open Maandag t/m Vrijdag
van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Wist u dat u bij Easybox voordelig verhuisdozen kunt kopen?

We bieden u niet alleen de voordeligste & klantvriendelijkste opslagruimte in uw regio maar kunnen u ook de goedkoopste verhuisdozen leveren! We zijn gegarandeerd voordeliger dan elke bouwmarkt in uw regio! Bij Easybox kosten verhuisdozen slechts: € 1,95 per stuk, € 17.50 per 10 stuks en €32.50 per 20 stuks! Het gaat dan natuurlijk om stevige en degelijke kartonnen dozen. De afmeting is 56 cm x 32 cm x 35 cm (ofwel 60 liter) en de doos is stapelbaar tot wel 6 hoog! Verhuisdozen zijn te kopen en afhalen op al onze locaties!

De Laatste 3 Google klant reviews voor Easybox opslagruimte in Hoofddorp!

Natuurlijk streven wij naar 100% tevredenheid en zijn dan ook erg blij met de feedback van onze klanten. Klanten beoordelen ons op prijs, kwaliteit, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en kwaliteit van onze producten & service!
  • Mooie en nette opbergruimtes van klein tot groot. Makkelijk via drive in voor het in en uitladen van je spullen. Vriende... Lees meer
  • Als je een keuze hebt laat dit filiaal dan aan je voorbij gaan. Een filiaalmanager die je liever de zaak uitkijkt dan je... Lees meer
  • Prima opslag in alle maten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.